Om oss

STHLM Riv & Bemanning

Är ett företag med hög ambition som levererar kvalitet på ett ambitiöst sätt. Vi levererar alltid efter Ert behov oavsett om Ni är privat, förvaltnings eller företagskund.

Vi är UC krediterade har asbest certifikat, Fora samt Trygg Hansa ansvarsförsäkring.

Vi specialiserar oss på Lätt rivning & Sanering.

Vårt arbete riktar sig till stora delar för att värna om miljön. Att sköta hanteringen av skadliga produkter på ett korrekt sätt och ur miljösynpunkt är väldigt viktigt för oss.

Vårt motto står till Ert förfogande ”Er vision vår verklighet”. Vi verkställer och fullbordar allt enligt Era önskemål och visioner.

VÅRA GRUNDPELARE

  • Vi lämnar alltid kostnadsfria offerter.
  • Vi tittar på omfattningen av arbetet innan vi gör en prisbedömning.
  • Våra offerter inkluderar pris för material och arbete exkl. äta arbeten.

FÖRETAGSPOLICY

Jordnära
Vi vill alltid tillgodose kundens behov i alla lägen. Vi åtar oss inga uppdrag som ligger utanför våra ramar. Vi skall vara kända för vårt behagliga och jordnära kundmottagande, alltid vara lyhörda för våra kunder samt vara lyhörda för deras intressen.

Utvecklande
Vi skall alltid utvecklas och ständigt förbättra oss. Vi skall alltid ta vara på våra medarbetares kompetens och erbjuda goda möjligheter till utveckling. Vi ska kunna påverka vår vardagliga arbetssituation på det mest effektiva sättet.

Personliga
Vi skall alltid vara ärliga och uppriktiga mot våra kunder samt leverantörer. Vi ska kunna föra en behaglig och lång dialog med våra beställare samt arbetskollegor. Respekt är något vi strävar efter både på arbetsplats samt fritiden.

Pålitliga
Våra kunder skall alltid känna behag och trygghet i vår närvaro. Det innebär att vi alltid ska uppträda med god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet. Vi ska uppfylla lagar och krav, välja bästa möjliga teknik samt hålla det vi utlovat i alla lägen.

Kontakta oss

Vi utför jobb i hela Storstockholm och Mälardalen, men kan sträcka oss längre än så!

Vi utför stora som mindre uppdrag, tveka inte till att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en lösning till just ditt uppdrag!

Söker du arbete hos oss maila gärna in ett CV

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Georges | info@sthlmriv.se

Jakob | jakob@sthlmriv.se

08-711 11 22

0739-882817